Nume
Parola
Vizualizări: 2880
Experţi din România în vizită de studiu la Centrul Contact
26 Noiembrie 2013 — Experţi din România în vizită de studiu la Centrul Contact

În perioada 01 – 05 decembrie 2013, echipa de experţi a Fondul de Mobilitate România – Republica Moldova efectuează o vizită de studiu la Centrul Contact.
Din echipă fac parte Olivia Baciu – director executiv, Daniela Plugaru şi Doru Cristian Bularda – manageri de programe. Vizita de studiu se încadrează în cadrul Programului de Asistenţă pentru Dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe din România şi are scopul de a consolida relaţiile de colaborare dintre organizaţiile societăţii civile / instituţiile de educaţie locale şi FPDL, în vederea identificării, implementării şi coordonării de proiecte comune pe teme de interes pentru ambele părţi.
În cadrul acestei vizite sunt prevăzute zilnic întâlniri de lucru cu mai multe organizaţii şi instituţii de educaţie din Republica Moldova, cu care FPDL are o istorie de colaborare de succes în cadrul unor proiecte comune.
Persoana de contact Vasile Cioaric, coordonator proiect din partea Centrului Contact, date de contact: cioaric.vasile@gmail.com, tel: +373 (22) 233947.

www.contact.md