Nume
Parola
Vizualizări: 2543
20 de agenţi economici participă la ediţia a II-a a Expo-târgului „Toamna la Glodeni”
Balti, 20 Noiembrie 2013 — În perioada 19 - 21 noiembrie 2013, filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a RM sub patronajul Consiliului raional Glodeni şi în parteneriat cu primăria din localitate, desfășoară ediţia a II-a a Expo-târgului universal „Toamna la Glodeni”, prilejuit de hramul oraşului.
Directorul filialei Bălţi a CCI a RM Galina Codiţa a menţionat că, târgul are scopul de a susţine întreprinzătorii prin extinderea pieţei de desfacere şi familiarizarea consumatorilor cu produsele şi serviciile autohtone. „La eveniment participă 20 de agenţi economici din municipiile Chişinău şi Bălţi, din orașele Glodeni, Ungheni, Râșcani, Râbnița şi Cricova. Ei au expus un asortiment larg de mărfuri calitative şi competitive, produse în Moldova.
Fiind doar la a II-a ediție, ne dorim ca expoziţia să devină tradiţională, iar participanții și vizitatorii să valorifice pe deplin oportunităţile oferite de ea”.
Mesaje de salut pentru cei prezenți la inaugurarea târgului au adresat Valeriu Ţarigradschi, preşedinte al raionului Glodeni, Iulian Bogdan, primar de Glodeni, Ion Bîrsanu, reprezentant al Oficiului Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat a RM.
Programul expoziţional include prezentări de companii, întrevederi bilaterale, concursuri de fotografii, desene, buchete și compoziții de flori, program cultural.
În total, pe parcursul anului 2013 filiala Bălţi a CCI va desfăşura în regiune 15 expo-târguri.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook