Nume
Parola
Vizualizări: 2602
Vizită de afaceri în Başcortostan, or. Ufa, 10-13 decembrie 2013
Chisinau, 15 Noiembrie 2013 — Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova organizează o vizită de afaceri a antreprenorilor moldoveni la Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Başcortostan, or. Ufa, care se va desfăşura în perioada 10-13 decembrie 2013.
Dezvoltarea social-economică a Republicii Başcortostan este determinată de potenţialul industrial dezvoltat şi personalul calificat al întreprinderilor şi instituțiilor de cercetări ştiinţifice. Bașkiria este unul dintre cele mai mari centre industriale ale Federaţiei Ruse. Producția industrială a Bașkiriei se clasează în mod constant printre primele zece regiuni economice ale Rusiei.
În republică este dezvoltată industria electrotehnică, constructoare de maşini, producerea automobilelor, sticlei, industria chimico-farmaceutică. Bașkiria deţine primul loc în Rusia la prelucrarea petrolului, este cel mai mare furnizor de metale neferoase şi materie primă cu conţinut de seră.
Întreprinderile Başcortostanului exportă: produse petroliere, polietilenă, polipropilenă, motoare, pompe, echipamente de comunicații, mașini-unelte, utilaj optic, medicamente și alte produse.
Programul vizitei de afaceri va include: organizarea întrevederilor de afaceri bilaterale în formatul B2B între companiile moldovenești și cele ruse, conform domeniilor de interes, cu scopul de a stabili contacte directe de afaceri, a discuta probleme ce ţin de import-export, furnizarea de echipamente, utilaje, servicii, aplicarea tehnologiilor avansate în diferite sectoare ale economiei reale; vizitarea întreprinderilor şi fermierilor din Bașkiria.
Taxa de înregistrare pentru participare la vizita de afaceri, pentru 1 pers., constituie 360 Euro, inclusiv TVA 20 %.
Biletul avia pe ruta Chișinău – Ufa - Chișinău, diurna, cazarea la hotel și alte cheltuieli neprevăzute vor fi achitate suplimentar de către participant.
Persoanele interesate să participe la vizita de afaceri sunt rugate să remită în adresa CCI, în mod urgent, formularul cererii pe e-mail: petrova@chamber.md; expo@chamber.md.
Informaţii suplimentare şi confirmări: Direcţia Târguri și Expoziții a CCI
tel./fax: 022 23-84-10, 022 21-07-25, 022 21-14-42
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook