Nume
Parola
Vizualizări: 3687
INCASO susține muzica autohtonă de calitate!
Tallinn, 5 Noiembrie 2013 — Astăzi, 5 Noiembrie, începând cu 18.00, în vestita Sală Albă a Filarmonicii din Tallinn, construită în secolul 14 (Brotherhood of Blackheads), Ambasada Republicii Moldova în Estonia organizează, cu suportul companiei INCASO, concertul extraordinar al formației de acordeoniști "Concertino" din Republica Moldova.
Ansamblul a fost fondat la 18 octombrie 2003 la iniţiativa unui grup de acordeonişti, studenţi ai Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, în frunte cu Eugen NEGRUŢA. „CONCERTINO" a devenit laureat la 18 concursuri internaţionale.
Directorul General INCASO, Veaceslav MÎRZA susține că CONCERTINO oferă lumii ceea ce s-a pierdut demult, o muzica de calitate, o muzica cu o deosebită energie și că INCASO este mândru că sponsorizează asemenea concerte extraordinare.
Relaţiile diplomatice între Estonia şi Republica Moldova au fost stabilite pe data de 10 noiembrie 1992. Evenimentul a fost posibil de organizat grație Excelenței sale Domnului Ambasador în Estonia Victor Guzun.
INCASO, Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din Moldova, este specializată în colectarea datoriilor și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților şi nivelul de educaţie financiară în rândul populaţiei şi a agenţilor economici.

ÎM "INCASO" SRL Compania de Colectare a Datoriilor
Parte a Grupului JULIANUS INKASSO
Prezenți în: R. Moldova, România, Estonia Lituania, Letonia, Finlanda, Suedia, ș.a.
Adresa: mun. Chișinău, str. Hâncești 138/1, MD 2070
www.incaso.md www.julianus.ee
Tel: +373 22 85 37 85,
Fax: +373 22 853765, e-mail: info@incaso.md
follow us on Facebook: http://www.facebook.com/incaso