Nume
Parola
Vizualizări: 2543
Manager de Proiect – curs aplicativ-practic cu experți internaționali
Chisinau, 5 Noiembrie 2013 — Grup țintă: manageri experimentați și începători, care doresc să inițieze proiecte în cadrul întreprinderii.
Scop și rezultate: cursul este destinat celor care doresc să se inițieze în domeniul Gestionării Proiectelor. Succesul sau eșecul unui proiect este determinat de persoanele implicate. Fiecare membru al echipei trebuie să înțeleagă care sunt factorii cheie de succes în acel proiect, iar toți cei implicați trebuie să poată vedea imaginea globală și să înțeleagă cum ei, ca membri ai echipei, pot contribui la atingerea obiectivelor proiectului.
Descrierea cursului: participând la curs, managerii vor percepe mai profund metodele și tehnicile specifice activității de manager de proiect, se vor familiariza cu principiile fundamentale şi vor putea să construiască carta unui proiect. De asemenea, managerul de proiect va putea utiliza instrumente din diferite domenii (gestionarea timpului, managementul personalului, achizițiile și riscurile survenite în cadrul proiectului) la diferite etape.
Competențe:
- va utiliza factorii cheie de succes în conducerea proiectul;
- va avea abilitatea de-a reacționa adecvat la schimbările prețurilor, termenilor și scopului proiectului;
- va elabora acțiuni corective în cadrul proiectului;
- va face analiza anticipată a provocărilor ulterioare;
- va poseda abilități de elaborare a cererii de finanțare nerambursabilă și elaborarea politicii de fundraising pentru atragerea fondurilor nerambursabile necesare realizării scopurilor și activităților în cadrul proiectului;
- va elabora strategia și planul de colectare a fondurilor;
- va asigura durabilitatea și sustenabilitatea financiară a proiectului;
- va conduce activitatea echipei pentru a contribui la atingerea obiectivelor proiectului.
Traineri: formatori-practicieni locali de o înaltă calificare, dar şi traineri din UE (nemijlocit din Germania). Trainerii cursului sunt practicieni care au obținut rezultate remarcabile în cadrul proiectelor naționale și internaționale, experți germani, traineri-consultanți ai CCI a RM.
Limba de instruire: română şi rusă.
Data începerii cursului: noiembrie 2013
Locul de desfăşurare: str. Maria Cebotari, 8, Centrul de Formare Continuă al Camerei de Comerț și Industrie a RM
Taxa: 495€. Dacă vă înscrieţi acum, primiţi 15% reducere!!!!! (achitaţi 420€ total, în cazul achitării în rate - a câte 84€ lunar timp de 5 luni consecutive).
Contacte: +373(22) 237219, 079662390,
e-mail:post@chamber.md
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook