Nume
Parola
Vizualizări: 3336
APCD și AMCHAM au semnat un Acord de Parteneriat strategic
Chisinau, 29 Octombrie 2013 — Astăzi, 29 octombrie 2013, APCD - Asociația Patronală a Companii de Colectare a Datoriilor și Camera de Comerț Americană din Moldova au semnat un acord de parteneriat. Cooperarea în cauză apare din dorința comună de a conlucra pe probleme specifice de dezvoltare economică, care sunt importante pentru îmbunătățirea mediului de afaceri din Republica Moldova.
Parteneriatul semnat de către președintele Asociației Patronale a Companii de Colectare a Datoriilor, Veaceslav Mîrza și directorul executiv al Camerei de Comerț Americane din Moldova, Mila Malairau, își propune să ofere o cooperare mai strânsă între APCD și AmCham prin colaborarea pe probleme comune, schimbul de informații, coordonarea de evenimente și cursuri de formare, și oferind un nou forum pentru oportunități de networking. Potrivit președintelui APCD, Veaceslav Mîrza, parteneriatul presupune dialog şi comunicare, colaborare şi consens între părţi, pe baza scopului, principiilor şi obiectivelor stabilite de comun acord.
APCD a fost fondată în decembrie 2011, la inițiativa companiilor de recuperare, cu scopul de a promova și proteja cele mai bune practici de colectare a datoriilor / recuperare și de management al creanțelor.

Asociația Patronală a Companii de Colectare a Datoriilor,
Adresa: mun. Chișinău, str. Hâncești 138/1, MD 2070
Tel: +373 22 85 37 85, Fax: +373 22 85 37 65,
e-mail: info@apcd.md, web: www.apcd.md
follow us on Facebook: http://www.facebook.com/apcd27