Nume
Parola
Vizualizări: 2435
Misiune economică în Portugalia cu participarea vicepreşedintelui Comisiei Europene pentru Industrie şi Întreprinderi
Chisinau, 24 Octombrie 2013 — Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită întreprinzătorii să participe la o misiune economică în Portugalia, oraşul Lisabona, în perioada 27 noiembrie - 1 decembrie 2013.
Evenimentul este organizat de CCI a RM, în calitate de coordonator al reţelei Enterprise Europe Network în Republica Moldova, în cooperare cu centrul ”Portugalinova NET”, în cadrul vizitei oficiale în Portugalia a vicepreşedintelui Comisiei Europe pentru Industrie şi Antreprenoriat, Antonio Tajani.
Agenda misiunii economice include participarea la:
- o conferinţă de afaceri, în cadrul căreia vor fi prezentate oportunităţile de business din Portugalia;
- o sesiune de întrevederi bilaterale, unde veți putea iniția contacte de afaceri, negocia și semna contracte de colaborare comercială sau tehnologică.
La conferință deja s-au înregistrat peste 300 de întreprinderi şi organizaţii din Germania, Marea Britanie, Grecia, Portugalia, Italia, Serbia, Polonia.
Principalul obiectiv al misiunii economice este de a promova parteneriatele de afaceri dintre companiile din Republica Moldova şi Portugalia, dar şi companii din alte ţări membre ale Uniunii Europene, în domenii precum:
- Energie alternativă, inclusiv energia eoliană, energia curenţilor maritimi;
- Turism, inclusiv turismul naval şi de croazieră;
- Industrie farmaceutică şi biotehnologii, industria sănătăţii;
- Tehnologii informaţionale şi comunicaţii;
- Agricultură şi industrie alimentară;
- Producerea hârtiei şi celulozei;
- Componente pentru industria automobilelor şi utilajelor;
- Componente aeronautice;
- Centre de servicii;
- alte sectoare.
Evenimentul va constitui o oportunitate unică pentru întreprinderile interesate de piaţa portugheză, identificarea partenerilor de afaceri, posibilitatea participării la proiecte investiţionale comune.
Pentru a participa la misiunea economică în Portugalia, vă rugăm să completaţi formularul anexat şi să-l remiteți la CCI, pe e-mail: eic@chamber.md sau fax: 022 221391, până la data de 28 octombrie 2013.
Informații suplimentare:
Tel: 022 22-13-91
Responsabil: Ludmila Rotaru
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook