Nume
Parola
Vizualizări: 3889
Deschiderea oficială a Centrului de Resurse pentru Educaţie Ecologică în municipiul Bălți
Balti, 16 Octombrie 2013 — Deschiderea oficială a Centrului de Resurse pentru Educaţie Ecologică în municipiul Bălți va avea loc la data de 18 octombrie curent, orele 10.00 în incinta Universității de Stat “A. Russo”, blocul 5, biroul 509.

Centrul de Resurse pentru Educaţie Ecologică “ŞCOALA VERDE” are menirea să ofere cele mai bune servicii de informare şi instruire (traininguri, seminare, campanii de informare și conștientizare a populației) la tema protecției mediului, făcînd cunoscute acţiunile şi atitudinea tinerilor faţă de aceste probleme.

Ceremonia de inaugurare va începe cu o conferinţă de presă la care vor participa cadre didactice din școlile și liceele din municipiu, experți din Ungaria și România.

Evenimentul va continua lucrările în cadrul Mesei Rotunde cu tematica “Protecţia mediului înconjurător: obiectiv prioritar al educaţiei ecologice”. În cadrul acestei mese rotunde vor fi prezentate practici pozitive realizate de organizațiile și instituțiile implicate în proiect.

Scopul major al evenimentului este de a promova cooperarea dintre sectorul guvernamental şi neguvernamental în implementarea proiectelor comune în regiunea Dunării şi Mării Negre.

Acest eveniment este organizat de Asociația Obștească „Caroma Nord” și susținută finaciar de Ministerul Mediului din Moldova în cooperare cu REC-Moldova şi cu sprijinul programului SECTOR al Centrului Regional de Mediu pentru Europa Centrală și de Est, finanțat de către Guvernul Suediei.

Dorim să menţionăm că la deschiderea acestui eveniment este așteptat Ministrul Mediului, Domnul Gheorghe Șalaru.

Informaţia abordată pe parcursul evenimentului, precum şi alte materiale vor fi publicate în culegerea de lucrări ale evenimentului.

Acest eveniment este desfășurat în cadrul proiectului “ȘCOALA VERDE -un alt drum spre verdele Moldovei“, sustinut financiar în cadrul programului SECTOR al Centrului Regional de Mediu pentru Europa Centrală   și de Est, finanțat de către Guvernul Suediei.



Rodica Frecăuțanu,
Director de proiect, Președinte AO „Caroma Nord”
Tel: +373 79124353

http://caromanord.wordpress.com/

https://www.facebook.com/AoCaromaNordMoldova?ref=br_tf