Nume
Parola
Vizualizări: 2943
ÎS „ Radicomunicaţii” are un nou director
Chişinău, 2 Octombrie 2013 — Mihail Iacob este noul director al ÎS „Radicomunicaţii”. Este inginer de specialitate şi a activat la această întreprindere timp de 11 ani. Candidatura lui a fost selectată în baza unui concurs public.
Mihail Iacob şi-a început activitatea profesională la ÎS „ Radicomunicaţii” in anul 1998, unde a parcurs drumul de la specialist în laboratorul de producţie până la inginer coordonator în secţia tehnică. Din anul 2009 şi până în 2013 a activat în calitate de director al direcţiei telefonie celulară la SA „ Moldtelecom”, unde a dezvoltat reţeaua mobilă 3G.
Noul director a fost prezentat colectivului de muncă de viceministrul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, Dumitru Parfentiev, care i-a urat succes în modernizarea şi eficientizarea activităţii întreprinderii. Dumitru Parfentiev a menţionat importanţa utilizării noilor tehnologii şi pregătirii infrastructurii pentru tranziţia la TV digitală. Oficialul a spus că Ministerul va sprijini eforturile întreprinderii privind acoperirea teritoriului Republicii Moldova cu semnal radio şi TV de calitate pentru a aduce informaţia la fiecare cetăţean în parte.
Mihail Iacob a mulţumit pentru încrederea acordată şi a dat asigurări că va întreprinde acţiunile necesare pentru optimizarea şi modernizarea întreprinderii.
ÎS „Radiocomunicații” este deținătorul principal la nivel național de stații de emisie de televiziune și radiodifuziune. În prezent, de serviciile de difuzare și transport programe beneficiază peste 30 de instituții ale audiovizualului din Republica Moldova și de peste hotare.