Nume
Parola
Vizualizări: 3415
INCASO participă la Forul de Afaceri Moldo-Estonian
Chisinau, 30 Septembrie 2013 — Astăzi, 30 septembrie, INCASO, Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din Moldova, reprezentată de Directorul General Veaceslav Mîrza, participă la Forul de afaceri moldo-estonian.
Forul de afaceri moldo-estonian, întrunește peste 40 de companii din Republica Moldova şi Estonia, organizat cu ocazia vizitei ministrului Afacerilor Regionale din Estonia, Siim-Valmar Kiisler, însoţit de delegaţia oamenilor de afaceri estonieni, este patronat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor din Moldova în parteneriat cu ICC Estonia a Camerei Internaționale de Comerț, Ambasada Republicii Moldova la Tallinn şi cu suportul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei.
Evenimentul urmărește extinderea cooperării comercial-economice dintre Moldova şi Estonia, identificarea oportunităților pentru parteneriatele de dezvoltare, inclusiv, a ideilor de proiecte comune în domeniul dezvoltării sistemelor informaționale de marketing, securitatea produselor alimentare, ș.a.
INCASO, este Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din R. Moldova și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților şi nivelul de educaţie financiară în rândul populaţiei şi a agenţilor economici.


ÎM "INCASO" SRL Compania de Colectare a Datoriilor
Parte a Grupului JULIANUS INKASSO
Prezenți în: R. Moldova, Romania, Estonia, Letonia, Lituania, Suedia, Finlanda, ș.a.
Adresa: mun. Chișinău, str. Hâncești 138/1, MD 2070
www.incaso.md www.julianus.ee
tel: + 373 22 844 737, +373 22 85 37 35
fax: +373 22 853765, e-mail: info@incaso.md
follow us on Facebook: http://www.facebook.com/incaso