Nume
Parola
Vizualizări: 3700
INCASO recuperează datoriile pentru serviciile de salubritate
27 Septembrie 2013 — Compania de Colectare a Datoriilor INCASO și Compania de salubrizare Terra Salubritate, precum Compania de curățenie exterioară TerraCleaning Nord din mun. Bălți, au semnat un contract de parteneriat. INCASO va colecta datorii atât de la persoane fizice cât și de la cele juridice care au rămas sau sunt cu restanțe față de cele doua companii din Balti.
Terra Salubritate și TerraCleaning Nord sunt cele mai mari și importante întreprinderi furnizoare de servicii de salubrizare și curățenie exterioară, din regiune, cu peste 135 mii clienţi deserviţi în capitala de nord a republicii. Terra Salubritate și TerraCleaning Nord activează în baza contractului cu administrația public locală și a legii serviciilor publice de gospodărie comunală.
INCASO colectează datorii, iar celor cu situații financiare dificile le propune soluții pentru achitarea datoriei în rate convenabile.
INCASO este lider pe piața colectării datoriilor în categoria Mass Market, a fost desemnat Marca Comercială a Anului, deţine certificatul ISO 9001:2008 şi este membrul fondator al Asociaţiei Patronale a Companiilor de Colectare a Datoriilor APCD – www.apcd.md.
Clienţi ai INCASO sunt: Gas Natural Fenosa, AVE Ungheni, Moldcell, Moldtelecom, Coca-Cola, Iute Credit, etc.
INCASO procesează la moment peste 70.000 de debitori activi, este un partener important al companiilor care au datornici. Colaborarea în cauză se înscrie într-un amplu șir de parteneriate, care are drept misiunea de a îmbunătăţi cultura plăţilor în rândul persoanelor fizice și juridice din Moldova.

ÎM "INCASO" SRL Compania de Colectare a Datoriilor
Parte a Grupului JULIANUS INKASSO
Prezenți în: R. Moldova, România, Estonia Lituania, Letonia, Finlanda, Suedia, ș.a.
Adresa: mun. Chișinău, str. Hâncești 138/1, MD 2070
www.incaso.md www.julianus.ee
Tel: +373 22 85 37 85,
Fax: +373 22 853765, e-mail: info@incaso.md
follow us on Facebook: http://www.facebook.com/incaso