Nume
Parola
Vizualizări: 3814
Vizită pentru jurnalişti - Informarea privind cooperarea germană pentru dezvoltare
6 Septembrie 2013 — mbasada Germană invită jurnaliştii pe data de 11 septembrie la o vizită în teren, cu scopul de a afla mai multe despre două proiecte realizate în cadrul cooperării germane pentru dezvoltare.

Cooperarea germană pentru dezvoltare include asistenţă tehnică (implementată de Agenţia de Cooperare Internaţională a Germaniei GIZ), precum şi microproiectele realizate cu sprijinul Ambasadei Germane.

Va fi vizitat un microproiect finanţat de către Ambasadă („O meserie - şansa de viitor pentru copiii dezavantajaţi", Centrul de Protecţie Socială a Copiilor, or. Străşeni) şi proiectul implementat de către GIZ (Îmbunătăţirea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în comunităţile din raionul Cahul).

Accesaţi:

Invitaţia oficială: http://serviciilocale.md/public/files/Invitatie.pdf
Programul vizitei: http://serviciilocale.md/public/files/Program.pdf
Descrierea proiectului pentru copiii dezavantajaţi: http://serviciilocale.md/public/files/Descriere_proiect_Ambasada.pdf
Descrierea proiectului de alimentare cu apă şi canalizare: http://serviciilocale.md/public/files/GIZ.pdf

Persoanele interesate trebuie să îşi confirme prezenţa până la 09.09.13. Persoana de contact în cadrul ambasadei: doamna Natalia Şveţ (Tel: 022-200634; Email: wi-100@chis.auswaertiges-amt.de)

Autor: GIZ/Modernizarea serviciilor publice locale in RM

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă