Nume
Parola
Vizualizări: 2409
Companii din Moldova vor participa cu stand colectiv la Expoziţia internaţională ”Mobilier -2013”, or. Moscova
Chișinău, 4 Septembrie 2013 — Camera de Comerț și Industrie a Moldovei în colaborare cu Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă şi Organizaţia de Atragerea a Investiţiilor şi Promovare a Exportului organizează participarea agenților economici autohtoni la ediția a XXV-a a Expoziţiei internaţionale ”Mobilier”, care va avea loc în perioada 18-22 noiembrie 2013, la Moscova, Federația Rusă, a informat șefa Direcției Expoziții și Târguri a CCI, Marina Petrov, în cadrul unei ședințe de lucru.
Potrivit sursei citate, standul colectiv al întreprinderilor moldoveneşti la această expoziţie va fi organizat în premieră, cheltuielile fiind finanțate parțial din bugetul de stat. La stand vor fi expuse: mobilier pentru casă şi oficiu, covoare, textile pentru casă, tapiţerie obiecte de interior şi accesorii.
”Expoziția nu a fost aleasă întâmplător. În 2012, manifestarea a reunit 880 de expozanți din 37 de țări, pe o suprafaţă de peste 40000 de metri pătraţi. La ediția din anul curent și-au confirmat deja participarea Portugalia, România, Franța, Spania, Germania, Bulgaria, Egipt, Iran, Serbia etc.
”Mobilier” nu este doar o simplă expoziție, ci şi un forum vast de afaceri, unde sunt discutate problemele din acest sector industrial, oferind posibilitatea comunicării și dezvoltării afacerilor. În fiecare toamnă, la ”Expocentr” se adună cele mai cunoscute branduri din lume, producători şi designeri de interior pentru a prezenta noi colecții și cele mai bune piese de mobilier, accesorii, materiale etc.”
Întreprinderile interesate să participe la Expoziția ”Mobilier 2013” se pot adresa la CCI:
tel./fax: 022 21-07-25, 022 23-84-10, 022 21-14-42.
e-mail: petrova@chamber.md; expo@chamber.md
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook