Nume
Parola
Vizualizări: 2461
Training: Interviul de angajare – cum obţii jobul dorit
Chișinău, 3 Septembrie 2013 — Training de pregătire personală pentru cei care doresc să susțină cu succes interviul de angajare!

Descriere
Există persoane care de foarte mult timp își caută un loc de muncă, expediază CV-ul la companii, merg la interviuri, însă eforturile depuse nu se încununează cu succes. Deși dorinţa de a munci este, competenţe profesionale sunt, angajatorii nu-i acceptă. De ce? Ce se întâmplă?
De cele mai dese ori, peroanele respective comit gafe – de la întocmirea CV-ului şi până la întrevederile propriu-zise cu angajatorii (structura greșită, conținutul necorespunzător al CV-ului, necunoașterea punctelor tari şi nevalorificarea acestora la interviul de angajare).

Scopul trainingului
Trainingul vă va oferi posibilitatea de a cunoaşte regulile practice de întocmire a CV-ului şi de amplasare corectă a informaţiei în CV, pregătirea pentru interviul cu angajatorii, ce este necesar pentru un interviu de angajare reuşit.

Grup țintă: absolvenţii instituţiilor de învățământ superior sau mediu de specialitate, persoanele ce-și caută un loc de muncă.

La finalul trainingului participanţii vor fi apți de a:
o evalua propriile puncte tari/calități/talente/abilitați/capacitați;
o întocmi corespunzător un CV;
o cunoaște secretele succesului la interviul de angajare;
o se pregăti și a se prezenta bine la interviuri cu angajatorii.

Program:
- întocmirea unui CV atractiv (structura și informația inclusă, foto);
- pregătirea pentru interviul cu angajatorul (cunoașterea informației despre compania la care te prezinți);
- prezentarea la interviu (ținută, punctualitate, aspect vestimentar etc.);
- interviul propriu-zis (punerea în evidență a capacităților de ascultare și de expunere a informației coerent, logic, corect formulată);
- conduita generală la interviu;
- greșelile ce trebuie evitate la interviul de angajare;
- interviul este o stradă cu dublu sens (candidații, la rândul lor, află lucruri noi despre companie şi despre viitorii şefi).

Trainer: Stegari Pelaghia - specialist calificat, cu o experienţă practică de peste 10 ani în domeniul administrării resurselor umane, inclusiv în recrutări, expert în auditul circuitului documentar ce ține de evidența personalului, consultant în organizarea lucrului în domeniul respectiv.

Locul desfăşurării: Centrul de Formare Continuă al Camerei de Comerţ şi Industrie a RM, Chişinău, bd, Ştefan cel Mare şi Sfânt 151

Data desfăşurării: 17, 18 septembrie 2013, a câte 4 ore academice, de la 14:00 până la 17:15

Costul trainingului:175 lei

Limba de comunicare: română

Document despre finisarea cursului: Adeverinţă a CCI RM

Informaţii suplimentare şi înscrieri:
tel./fax: (22) 23-52-94;
e-mail: seminar@chamber.md
Responsabil: Inesa Iordatii
www.chamber.md