Nume
Parola
Vizualizări: 2410
Seminar informativ în domeniul eficienței energetice, 4 septembrie, gratuit
Chișinău, 28 August 2013 — Centrul de Formare Continuă al Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, în colaborare cu parteneri din Germania şi Cehia, vă invită să participați la un Seminar informativ în domeniul eficienţei energetice.

Seminarul se va desfăşura pe data de 4 septembrie 2013, ora 11.00, în incinta CCI a RM, Chişinău, bd. Ştefan cel mare, 151, şi va fi condus de expertul ceh Hana Potuckova, consultant senior în energetică şi mediu.

Lipsa de resurse energetice autohtone, gradul ridicat de uzură fizică şi morală a infrastructurii sistemului energetic, caracterul nematur al pieţei energetice naţionale, receptivitatea redusă de implementare a inovaţiilor şi a măsurilor de eficienţă energetice la întreprinderi, organizații, dar și în locuințe acutizează problema reducerii costurilor și consumului de energie.

Scopul seminarului:
- a informa participanții despre practica europeană în domeniul energetic, în diminuarea costurilor pentru utilizarea energiei;
- a identifica şi utiliza surse alternative de producere a energiei;
- a găsi modalitatea implementării noilor posibilităţi la întreprinderi, pentru eficientizarea utilizării energiei necesare procesului de producere.
Participarea la seminar este gratuită!
Locuri disponibile: 20.
Vă rugam, per telefon, să ne confirmaţi prezenţa dvs la seminar.
Persoană de contact: Cucu Alen
Tel/fax: 022 23 52 94; 022 23 32 86
Email: alen@chamber.md
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook