Nume
Parola
Vizualizări: 2351
La Căușeni a fost desemnat businessmanul anului 2012
Causeni, 17 Iulie 2013 — Filiala Tighina a Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei în colaborare cu Consiliul raional Căuşeni i-au premiat, pe 16 iulie 2013, pe cei mai buni întreprinzători.
Totalurile Concursului ”Businessmanul anului 2012” au fost făcute în cadrul unei ceremonii solemne.
Directorul filialei Tighina a CCI, Visarion Bilic, a menționat buna conlucrare dintre instituția camerală și administrația publică locală, în vederea desfășurării în comun a activităților destinate reprezentanților mediului de afaceri, printre care se numără și Concursul ”Businessmanul anului”.
”La festivitate au fost prezenţi cei mai harnici întreprinzători, care aduc un aport considerabil la completarea bugetului raional şi la cel republican. Prin dezvoltarea afacerilor, ei creează noi locuri de muncă, iar prin exportul mărfurilor moldovenești calitative în diverse țări din UE, CSI și alte zone, aceste companii nu doar se promovează pe sine, ci și aduc un prestigiu Republicii Moldova, per ansamblu. Scopul nostru este de a susține întreprinderile respective, care oferă un exemplu demn de urmat și pentru alți oameni de afaceri sau viitori antreprenori”, a precizat sursa citată.
Vicepreşedintele raionului Căuşeni, Sergiu Gogu, a spus că, membrii comisiei de concurs, formată prin decizia Consiliului raional, a examinat activitatea a 44 de agenţi economici din regiune, ce activează în diferite sectoare ale economiei.
Astfel, învingători au devenit:
Nominalizarea Agricultură: SC ”Post-Prodagro” SRL, SRL ”Sălciş Service”, SRL ”Bogatmos”.
Nominalizarea Industrie: SA ”Săiţi”, SRL ”Lis Tex”, ÎM ”Sălcuţa” SRL
Nominalizarea Comerţ şi servicii: SC ”Râmbcom”, ”Consumcoop Tighina”, SA ”Drumuri Căuşeni”, SC ”Simdomita” SRL.
Săptămâna curentă au fost desemnați și cei mai buni antreprenori din Bălți.
www.chamber.md sau pagina cCI pe facebook