Nume
Parola
Vizualizări: 2209
”Festivalul Berii și Băuturilor Răcoritoare” dă startul sezonului estival la Bălţi
Balti, 4 Iulie 2013 — În perioada 5 - 7 iulie 2013, la Bălţi, piaţa centrală ”Vasile Alecsandri”, se desfășoară ediția a XIII-a a ”Festivalului Berii şi Băuturilor răcoritoare”, la care participă 26 de agenți economici din Chişinău, Bălţi, Sângerei, Râșcani, Glodeni, Râbnița, Comrat.
Evenimentul este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova și primăria municipiului Bălţi în comun cu ÎM “Efes Vitanta Moldova Brewery” SA, cu scopul de a susţine agenții economici autohtoni.
Galina Codița, director al filialei Bălți a CCI, a spus că, pe lângă promovarea culturii consumului de bere și băuturi răcoritoare, Festivalul oferă oportunități pentru schimb de experiență, idei inovatoare, stabilirea contactelor de afaceri. ”Pe parcursul a trei zile, participanţii vor prezenta o imagine desfăşurată a pieţei producătorilor de bere şi băuturi răcoritoare din ţară, contribuind la dezvoltarea acesteia. Lor li s-au alăturat producătorii de gustări, distribuitorii de bere și băuturi răcoritoare, alți agenți economici.
În afară de standurile expoziționale propriu-zise, în cadrul Festivalului vor fi organizate concursuri, acțiuni sociale, prezentări de produse, degustări etc. Atmosfera, desigur, va fi întregită și de un amplu program cultural”, a precizat sursa citată.
Printre companiile ce și-au expus mărfurile la ediția a XIII-a a ”Festivalului Berii şi Băuturilor răcoritoare” se numără: “Efes Vitanta Moldova Brewery”, ”Gelibert”, ”Incomlac”, ”Melenas”, ”Silviceb”, precum și GȚ ”Vasile Nogai”, GȚ ”Valentina Carasevici” ș.a.
Vizitatorii vor găsi diverse sortimente de bere, cvas, băuturi carbogazoase, alte băuturi răcoritoare, mici, cârnăciori, snack-uri, pizza etc.
Sunteți așteptați cu drag!
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook