Nume
Parola
Vizualizări: 2176
Ceremonia de finalizare a Proiectului OSCE ”Recalificarea personalului militar în rezervă din Republica Moldova”
Chișinău, 1 Iulie 2013 — Camera de Comerț și Industrie invită mass-media la ceremonia de finalizare a Proiectului OSCE ”Recalificarea personalului militar în rezervă din Republica Moldova”, care va avea loc pe data de 2 iulie 2013, la ora 10:00, în incinta Casei Centrale a Armatei Naționale (Sala de coloane a Centrului de cultură și istorie militară, mun. Chișinău, str. Tighina 39).
La ceremonie se preconizează să participe: Dorin RECEAN, Ministru al Afacerilor Interne, Vitalie MARINUȚA, Ministru al Apărării, Jan PLESINGER, șef adjunct al Misiunii OSCE în Moldova, Gheorghe CUCU, președinte al Camerei de Comerț și Industrie, Grigore BELOSTECINIC, rector al Academiei de Studii Economice din Moldova, militari.
În cadrul evenimentului vor fi făcute totalizările și vor fi înmânate distincții, diplome și certificate de absolvire pentru participanții fazei a VI-a a proiectului.
Proiectul ”Recalificarea personalului militar în rezervă din Republica Moldova” a fost lansat în iunie 2010, la inițiativa Guvernul Republicii Moldova împreună cu Misiunea în Moldova a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa, cu scopul de a oferi asistenţă militarilor care îndeplinesc serviciul prin contract şi ofiţerilor în rezervă pentru ca aceştia să se reintegreze mai uşor social şi profesional după finisarea activității militare.
Proiectul a fost realizat de Camera de Comerţ şi Industrie şi Centrul de Dezvoltare Economică şi Afaceri Publice (CDEAP) al Academiei de Studii Economice din Moldova.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook