Nume
Parola
Vizualizări: 3081
Hai cu noi în expediția ecologică pe râul Bâc!
Chișinău, 13 Iunie 2013 — Eşti tînăr şi activ? Ai între 15 - 20 de ani? Îţi pasă de mediul înconjurător și de apele de suprafață? Eşti motivat să împărtăşeşti o experiență în spirit ecologic? Îți dorești să explorezi și să afli cu adevărat care sunt problemele pe care le înfruntă râul Bâc- cel mai murdar și neglijat râu din țară?... Vrei să faci parte din echipa viitorilor lideri - promotori ai valorilor de mediu?! - Hai cu noi în expediție pe râul Bâc !
Centrul Național de Mediu selectează 25 de participanți pentru a merge împreună în expediţie ecologică pe rîul Bîc. Acesta are lungimea de 155 km și izvorăşte în localitatea Temeleuți, r. Călărași şi se varsă în Nistru, la Gura Bîcului, r. Anenii Noi. Timp de 8 zile (7 iulie – 14 iulie 2013) vom merge la pas de-a lungul râului Bâc şi vom studia sursele de poluare, zonele necesare pentru restabilirea fâşiilor de protecţie, calitatea apei râului, ne vom întâlni şi discuta problemele râului cu autorităţile şi populaţia locală şi multe altele. Participanții selectați, împreună cu organizatorii, vor pleca din Chișinău la Temeleuți (raionul Călăraşi) pe data de 07 iulie, locul de unde expediția își va lua startul pe 08 iulie. Cheltuielile legate de expediţie sunt acoperite de organizator.
Pentru a participa la concursul de selecatare, completează formularul de participare și expediază-l pînă pe data de 16 iunie 2013 la următoarea adresă de e-mail: alla.vacarciuc@gmail.com.
Candidații selectați vor fi contactați și vor primi informații suplimentare.
Persoana de contact: Alla Vacarciuc, Coordonator Comunicare, Centrul Național de Mediu
Tel: 060176393; 022 83 67 27

Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului “Tinerii în acţiune”, implementat de Centrul Naţional de Mediu, graţie susţinerii generoase a poporului american, prin prisma Programului de Granturi pentru Democraţie al Ambasadei SUA din Republica Moldova.