Nume
Parola
Vizualizări: 2018
La Edineț a avut loc ediția a XI-a a Târgului ”Caleidoscopul verii”
Edinet, 3 Iunie 2013 — Pe 2 iunie 2013, filiala Edineţ a Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei în comun cu Primăria Edineţ a organizat ediția a XI-a a Târgului expoziţional universal ”Caleidoscopul verii”, la care au participat agenți economici din municipiile Chișinău și Bălți, precum și din raioanele Briceni, Donduşeni, Ocniţa.
La deschiderea oficială a manifestării, directorul filialei Edineţ a CCI, Inna Stanciu, a menționat că târgurile expoziţionale sunt nu doar evenimente economice, dar și socio-culturale, unde are loc schimbul de idei, experiență, bune practici în business, inclusiv de responsabilitate socială.
Deoarece ediția a XI-a a ”Caleidoscopului verii” s-a desfășurat în preajma Zilei Internaţionale a Copilului, filiala Edineţ, cu susținerea administrației publice locale, a mobilizat reprezentanţii mediului de afaceri din regiune, organizând și acţiunea socială ”Gingăşia şi lumina speranţei copiilor”, ediţia a IV-a. Pe lângă companii, la această activitate s-au alăturat Fundaţia ”Ion Ciumac”, Gimnaziul Edineţ, Casa de creaţie a copiilor Edineţ.
În timp ce maturii se familiarizau cu oferta de mărfuri și servicii de la Expo-târg, copiii au avut parte de dulciuri, s-au întrecut la desen pe asfalt, au cântat, au dansat și au recitat versuri.
Programul a continuat cu defileul rochiilor de gală, surprize şi cu o masă de binefacere pentru copiii bolnavi.
Ina Stanciu le-a mulțumit pentru receptivitate tuturor agenților economici membri ai CCI și celorlalți parteneri, înmânându-le diplome de gratitudine.
Următorul târg expozițional organizat de filiala Edineț a CCI va avea loc în luna august.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook