Nume
Parola
Vizualizări: 4267
ATENŢIE: Se anunţă înscrierea la atelierul „Jurnalism bazat pe date deschise”
Chişinău, 9 Mai 2013 — Asociaţia Presei Independente (API) anunţă înscrierea la atelierul „Jurnalism bazat pe date deschise” care va fi ţinut în perioada 23-24 mai 2013 de jurnalistul şi expertul american Matthew D. LaPlante, profesor la Utah State University. În cadrul atelierului de două zile care va avea loc în municipiul Chişinău, participanţii îşi vor putea dezvolta abilităţile de utilizare a bazelor de date cu acces deschis.

Pentru participare la atelier vor fi selectaţi 20 de jurnalişti de la instituţiile mass-media naţionale şi locale sau regionale (inclusiv TV, radio, presă scrisă şi on-line). API va asigura echipamentul şi consumabilele necesare, alimentaţia participanţilor, traducerea simultană. Participanţilor din afara Chişinăului le vor fi rambursate cheltuielile de transport în baza tarifelor oficiale. Cazarea NU va fi asigurată.

Persoanele interesate vor trimite până pe 17 mai 2013, ora 15:00, un CV actualizat la adresa electronică: rmalic@api.md, în atenţia doamnei Rodica Malic, responsabilă relaţii publice şi comunicare API.

Relaţii la telefonul: (022) 220995.