Nume
Parola
Vizualizări: 4654
81% din moldoveni angajați în câmpul muncii nu au niciun beneficiu la serviciu sau nu cunosc despre faptul că l-ar putea avea.
2 Mai 2013 — În urma sondajului efectuat la comanda Companiei de Colectare a Datoriilor INCASO de către Magenta Consulting 81% din moldoveni angajați în câmpul muncii nu au niciun beneficiu la serviciu sau nu cunosc despre faptul că l-ar putea avea. Totuși, în rândul persoanelor tinere (18-39 de ani), mai mulți angajați beneficiază de privilegii decât în rândul persoanelor angajate mai în vârstă. Astfel de beneficii precum transportul la serviciu, vacanța achitată și evenimentele corporative gratuite, sunt mai răspândite decât celelalte. Cel mai puțin, angajații beneficiază de abonamente la sala de fitness, doar 1% au menționat acest lucru.
Figura 1: Beneficiile oferite la locul de muncă, N=443 (persoane angajate), %

Totodată figura 1 demonstrează faptul că există cel puțin câte un beneficiu în fiecare companie, fie ca este vorba despre evenimente corporative, convorbiri la telefonul mobil, cursuri/traininguri achitate de către companie.
Nota metodologică: Sondajul a fost efectuat la comanda Companiei de Colectare a Datoriilor INCASO (www.incaso.md) iar datele au fost colectate și analizate de către compania Magenta Consulting prin intermediul sondajului efectuat la telefon pe un eșantion de 1170 de persoane cu vârstă peste 18 ani din întreaga republică.
Se interzice orice preluare în tot sau în parte a rezultatelor sondajelor fără referinţa la INCASO şi Magenta Consulting.
INCASO, Compania nr. 1 de Colectare a Datoriilor din Moldova, este specializată în colectarea datoriilor și are misiunea de a îmbunătăți cultura plăților şi nivelul de educaţie financiară în rândul populaţiei şi a agenţilor economici.

Compania de Colectare a Datoriilor ÎM "INCASO" SRL
Parte a Grupului JULIANUS INKASSO
mun. Chișinău, str. Hâncești 138/1, MD 2070
www.incaso.md, www.julianus.ee
tel: + 373 22 844 737, +373 22 85 37 35
fax: +373 22 853765, e-mail: info@incaso.md
follow us on Facebook: http://www.facebook.com/incaso
Ataşamente:
6838_81%Beneficii.pdf