Nume
Parola
Vizualizări: 2091
La Edineț a fost inaugurat Târgul ”Accentele primăverii”
Edinet, 2 Mai 2013 — Pe 2 mai 2013, în ajunul Sfintelor Sărbători de Paști, la Edineţ a fost inaugurată ediția a IV-a a Târgului expozițional universal ”Accentele primăverii”, la care și-au expus produsele și serviciile 25 de companii din diferite regiuni ale țării.
Târgul este organizat de filiala Edineţ a Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei, în comun cu Primăria Edineţ, având ca scop susținerea și promovarea întreprinzătorilor autohtoni.
La ceremonia de inaugurare a manifestării, Inna Stanciu, director al filialei Edineț a CCI, a menţionat că, întreprinderi din mun. Chișinău și Bălți, Briceni, Dondușeni, Edineț, Orhei, Soroca le propun vizitatorilor o ofertă variată şi atractivă de mărfuri.
Printre expozanți se numără: ”Natur Bravo”, ”Marchitan”, ”Crucial”, ”Pâine pe vatră”, ”Maximos-Pan”, ”Devotament”, ”Iuvas”, ”ProCredit”, ”Valimart-Com”, ”Xenidix-Prim” ș.a.
”Deoarece se apropie sărbătorile de Paști, expoziția se bucură de succes în rândul vizitatorilor, care doresc să procure direct de la producători cozonaci, pască, alte produse de panificație și patiserie, produse alimentare, băuturi, articole de artizanat etc.
Târgul expozițional universal ”Accentele primăverii” își desfășoară lucrările și mâine, 3 mai”.
Subdiviziunea Edineț a CCI este una dintre cele mai active filiale și organizații ce desfășoară activități expoziționale în regiune, multe dintre care au devenit tradiționale. Anual, filiala Edineț organizează cca 10 târguri.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook