Nume
Parola
Vizualizări: 2061
Expo-târgul universal ”Primăvara la Sângerei”, ediția a II-a, își așteaptă vizitatorii
Balti, 2 Mai 2013 — În perioada 1- 3 mai 2013, pe piaţa din centrul oraşului Sângerei, are loc ediția a II-a a Expo-târgului universal “Primăvara la Sângerei”, desfășurat în contextul hramului localității respective, dar și în ajunul Sfintelor Sărbători de Paşti. La Târg participă 23 de agenți economici din municipiile Chişinău şi Bălţi, oraşele Sângerei, Râbnița, Taraclia.
Expoziția este organizată de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei, sub patronajul Consiliul raional şi primăriei oraşului Sângerei.
La inaugurarea târgului, directorul filialei Bălţi a CCI, Galina Codiţa, a spus că, “Primăvara la Sângerei” are scopul de a susţine și promova întreprinzătorii, contribuind la extinderea pieţii interne şi externe, la familiarizarea consumatorilor cu produsele şi serviciile autohtone.
Printre companiile participante la târg sunt: ”Iuvas”, ”Gelibert”, ”Aquatrade”, ”Moldcell”, ”Starnet Sîngerei”, ”FinComBank”, ”Silviceb-Com”, Cooperativa de Panificație Sângerei, Cooperativa de Consum Vrăneşti ș.a. Salonul ”Artizana” este prezentat de meşteri populari din raionul Sîngerei şi de Centrul de Cultură şi Agrement din oraşul Sângerei.
”Organizarea acestei manifestări, în colaborare cu Primăria oraşului Sângerei și Consiliul raional este un exemplu de parteneriat public - privat viabil și eficient”, a mai conchis sursa citată.
Salutând participanţii, oaspeţii şi vizitatorii expo-târgului, primarul de Sângerei, Vasile Doga, și-a exprimat încrederea că ”Primăvara la Sângerei” va deveni un eveniment tradițional, înfrumusețând sărbătoarea prilejuită de hramul oraşului.
La inaugurarea expoziției au fost prezenți consilieri raionali și orășenești, primari, agenţi economici, vizitatori.
Programul ediției a II-a a Expo-târgului universal “Primăvara la Sângerei” include prezentări de firmă, ateliere de lucru. De asemenea, cu sloganul ”Cumpără și donează!”, SRL ”Gelibert” desfășoară o acțiune de caritate pentru contribuirea la dezvoltarea Centrului de zi ”Credo” din Sângerei, unde sunt găzduiți copii cu dezabilități și din familii social vulnerabile.
Săptămâna curent și alte filiale ale CCI vor organiza târguri și iarmaroace.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook