Nume
Parola
Vizualizări: 1144
Proiecte în valoare de la 100 de mii de euro. Posibilități de aplicare
Bălți, 25 Aprilie 2013 — A avut loc o sesiune de informare cu privire la Programul Transnațional pentru Europa de Sud-Est 2007-2013, în contextul lansării unei licitații adiționale pentru partenerii din Republica Moldova.

La licitația de proiecte pot aplica toate organizațiile non-profit din țară și administrațiile locale, regionale și centrale. Suma proiectului nu trebuie să fie mai mică de 100.000 de euro (90% din bugetul total), iar 10% din buget trebuie să reprezinte fondurile de cofinanțare, acestea urmând a fi asigurate de către partenerul IEVP (Instrument european de vecinătate și parteneriat).

Licitația adițională anunțată în cadrul Programului Transnațional pentru Europa de Sud-Est 2007-2013 constă în alinierea la un proiect existent, în implementare, în una dintre țările membre ale Uniunii Europene. Proiectele la care se poate alinia Republica Moldova sunt cele aprobate ca urmare a licitației cu numărul 3 și 4 din cadrul Programului. Lista cu proiectele aprobate în urma licitațiilor 3 și 4 o găsiți pe pagina oficială a programului:

www.southeast-europe.net

Setul de documente pentru aplicare în cadrul programului, precum și alte detalii importante se găsesc aici:

http://adrnord.md/libview.php?l=ro&idc=195&id=1778