Nume
Parola
Vizualizări: 2359
Contabilitate pentru întreprinzătorii incepători
Chișinău, 22 Aprilie 2013 — Pe 22 aprilie 2013, participanții la cursul profesional "Contabilitate și 1C", organizat de Centrul de Formare Continuă al CCI a Moldovei, au primit certificatele de absolvire.

Potrivit Victoriei Cotici, director al Centrului de Formare Continuă, instruirea a avut loc în perioada 21 ianuarie - 19 aprilie curent. "Deoarece din ce în ce mai mulți cetățeni își inițiază propria afacere, abilitățile în domeniul contabilității devin imperioase. Orice întreprindere are nevoie de o persoană competentă, care să întocmească fără greșeli rapoartele contabile. Evidența contabilă se face nu numai pentru a respecta cadrul normativ în vigoare. Ea arată dinamica afacerii, îi permite întreprinzătorului să vadă încotro merg lucrurile și îl ajută să ia deciziile corespunzătoare".
Cursul "Contabilitate și 1C" a fost predat de Ala Tatarciuc, lector universitar USM. Trainerul și-a exprimat speranța ca, noile cunoștințe obținute de către participanți să le fie utile în activitatea profesională.
Întrebată de ce a decis să ia parte la curs, Olga Golban a spus că are propria afacere, în domeniul agricol și vrea să țină personal evidența contabilă. "Fiind la început de cale, aveam mai multe întrebări atât în domeniul contabilității, cât și referitor la cadrul juridic, angajați etc. Lectorul este foarte bun, ne-a explicat clar materia, utilizând metode reușite de predare. Nu a rămas nicio întrebare fără de răspuns."
Menționăm că, instruirea în cadrul următoarei grupe va lua start sâmbătă, 27 aprilie 2013. Cursul durează 3 luni și include 120 ore academice de teorie și practică.
Doritorii de a se înscrie, o pot face până pe data de 25 aprilie 2013.
Informaţii suplimentare: Glodeanu Daniela
Tel./fax: (22) 23-32-86; 23-52-94;
e-mail: personal@chamber.md
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook