Nume
Parola
Vizualizări: 1982
Întreprinzători din Moldova participă la o vizită de afaceri în Germania
Chișinău, 22 Aprilie 2013 — Întreprinzători din Moldova participă la o vizită de afaceri în Germania, la Târgul mondial de utilaj de mâna a doua ”USETEC 2013”, care se desfășoară în perioada 22-24 aprilie 2013, în or. Koln. Vizita în Germania este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Moldovei, cu scopul de a susține agenții economici autohtoni.
Marina Petrova, director la Direcției Expoziții și Târguri a CCI, a spus că, din delegație fac parte reprezentanți ai companiilor ”Moldagroconstrucţia”, ”Artmet”, ”Aspa”, ”Aviatehnologie”, ”Magistrala-Nistru”, ”Rincor-Prim””, ”Terra-Capital”. Agenţii economici din Moldova sunt interesaţi de utilaje pentru construcţii, prelucrarea metalelor, mijloace de transport, instalații pentru producerea brichetelor şi peletelor, utilaje pentru prelucrarea seminţelor.
”Întreprinzătorii care doresc să-și modernizeze echipamentul, mașinile, liniile de producție etc, dar nu dispun de suficiente surse financiare, apelează la utilajele recondiţionate. ”USETEC” este cel mai mare târg în acest domeniu, bucurându-se popularitate în rândul agenților economici din întreaga lume, deoarece exponatele sunt recondiţionate chiar de către producător, prin reechipări şi înlocuiri”, a precizat sursa citată.
Anual, la ”USETEC” participă expozanţi din 32 de ţări – Germania, Franţa, Elveţia, Spania, Olanda, Austria, Belgia, Marea Britanie, Polonia, România, Rusia, Ucraina, Turcia, SUA etc.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook