Nume
Parola
Vizualizări: 2010
La Bălți au fost inaugurate Expo-târgurile specializate ”Procasa”, ”Ambient - Info” şi Salonul ”Gurman”
Balti, 5 Aprilie 2013 — Pe 5 aprilie 2013, la Palatul municipal de cultură din Bălți, au fost inaugurate Expo-târgurile specializate ”Procasa”, ”Ambient - Info”, ediția a XVIII-a şi Salonul ”Gurman”, ediția a IX-a. La expoziții participă 56 de agenți economici din mun. Chișinău, Bălți, raionalele Fălești, Sângerei, Râșcani, precum și din Comrat, Râbnița, Ungheni.
Târgurile sunt organizate de filiala Bălți a Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei și Primăria mun. Bălți, cu susținerea companiilor ”Knauf” și ”Basm”.
La ceremonia de inaugurare au fost prezenți viceprimarul de Bălți, Alexandru Usatîi, reprezentanți ai autorităților publice locale din Glodeni și Sângerei, asociații de business, oameni de afaceri.
Directorul filialei Bălți a CCI, Galina Codița, a menționat că, odată cu sosirea primăverii se deschide și sezonul construcțiilor, iar Expo-târgurile specializate Procasa” și ”Ambient - Info” au cu scopul de a susține întreprinzătorii autohtoni și a familiariza consumatorii cu oferta de produse și servicii în domeniu. ”Pe an ce trece, în sectorul construcții apar tehnologii performante. Tendința globală este de a economisi energia, a conserva căldura, a utiliza resurse regenerabile și materiale mai puțin nocive. Aceste inovații apar și pe piața noastră, iar publicul trebuie informat. Astfel, pe lângă standurile tradiționale, programul târgurilor prevede desfășurarea prezentărilor, seminarelor, demonstrațiilor de produse și servicii, masterr-clas.
La târguri mai sunt expuse covoare, mobilă pentru casă și birou, mobilă pentru grădină, obiecte sanitare, aparate electrocasnice; servicii de proiectare, design etc.
Deoarece industria alimentară deține o pondere importantă în economia națională, concomitent cu cele două târguri organizăm și Salonul ”Gurman”, care se bucură de popularitate în rândul vizitatorilor”, a precizat sursa citată.
Expozițiile sunt deschise în perioada 5-7 aprilie.
www.chamber.md sau pagina CCi pe facebook