Nume
Parola
Vizualizări: 3598
Mesajul Vicepreședintei Parlamentului Republicii Moldova, Liliana Palihovici, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, 8 martie
Chișinău, 8 Martie 2013 — 8 martie este de mai mulți ani o sărbătoare în care sunt omagiate femeile. În această zi de 8 martie lumea celebrează nu doar frumusețea, tandrețea și echilibrul pe care le oferă femeile, dar și curajul lor, implicarea și dăruirea lor.

Această sărbătoare s-a născut dintr-o luptă a femeilor pentru drepturile lor. Astăzi în Moldova această luptă continuă prin munca femeilor de la sate și orașe pentru a-și vedea copiii sănătoși și împliniți, ca să poată păși cu încredere în viață. Gândurile și faptele femeilor de la noi sunt îndreptate atât spre oamenii apropiați, pe care îi vor să trăiască în pace și dragoste, cât și spre întreaga țară, ca să depășească greutățile și să prospere.

Echipa noastră a realizat mai multe acțiuni – la nivel comunitar și la nivel de țară – pentru ca femeile din Moldova să fie ajutate să-și împlinească năzuințele și inițiativele.

Ceea ce îmi doresc în continuare să reușim împreună este asigurarea unei vieți mai bune pentru toate femeile din Moldova și, împreună cu asta, și viața copiilor noștri, a oamenilor apropiați și a întregii țări va fi mai bună.

Serviciul de presă | Cabinetul Vicepreședintei Parlamentului Republicii Moldova