Nume
Parola
Vizualizări: 3543
CLUSTER CLUB ÎN DOMENIUL DEZVOLTĂRII REGIONALE
4 Martie 2013 — Centrul Regional „CONTACT-Cahul” în colaborare cu Consiliul Raional Cahul, ADR Sud, GIZ şi Congresul Autorităţilor Locale din Moldova (CALM), va organiza în oraşul Cahul şedinţa Cluster Clubului în domeniul Dezvoltării Regionale, cu tema: „ROLUL COOPERĂRII INTERCOMUNITARE ÎN DEZVOLTAREA DURABILĂ LOCALĂ”.
Perioada desfăşurării: 5 martie 2013.
Ora: 13:00
Locul desfăşurării: sala de ședințe a Consiliului Raional Cahul, etaj III.
Scop: crearea condiţiilor pentru discutarea rolului cooperării intercomunitare pentru dezvoltarea durabilă a Regiunii de Dezvoltare Sud și oportunităților oferite de acest proces (pe exemplul raionului Cahul).
Invitați: reprezentanți APL de nivelul I și II din r-l Cahul, Cantemir și Leova, consilieri raionali, reprezentanți ai organizației finanțatoare FHI360 și USAID, ONG partenere în cadrul proiectului, mass-media.
Actori sociali implicaţi: colaboratori ai Agenției de Dezvoltare Regională Sud, reprezentanți ai Agenției de Cooperare Internaționala a Germaniei (GIZ), membri ai Consiliului Regional de Dezvoltare Sud, ONG locale.
Subiecte de discuţie: Cooperare intercomunitară pentru dezvoltare durabilă locală, cooperare intercomunitară în raionul Cahul – capacități și constrîngeri.
Această activitate face parte din proiectul „De la dezvoltarea locală – la dezvoltarea regională a Republicii Moldova”, implementat de Centrul Regional „CONTACT-Cahul”, în parteneriat cu ADR Sud, în cadrul programului „Consolidarea Societăţii Civile în Republica Moldova”.
Persoanele interesate de subiectele propuse pentru discuţie şi sunt interesate să participe la eveniment, sunt rugate să ne contacteze la numerele de telefon: 029984842, 029984843, sau prin e-mail: contact_cahul@yahoo.com.

Autor: GIZ/Modernizarea serviciilor publice locale in RM

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă