Nume
Parola
Vizualizări: 3611
Sărbătoare în familia PLDM de Dragobete și în ajun de Mărțișor
Chişinău, 26 Februarie 2013 — Cu ocazia Sărbătorii de Dragobete și în ajunul Mărțișorului, Organizația Teritorială Botanica a Partidului Liberal Democrat din Moldova a avut-o ca oaspete pe Vicepreședinta PLDM și Vicepreședinta Parlamentului, Liliana Palihovici, în cadrul unui eveniment cu flori, aplauze și angajamente în favoarea unor reușite comune.

„Un mărțișor frumos îl putem face împreună”, a afirmat Liliana Palihovici la această acțiune inedită, organizată în sectorul Botanica. Vicepreședinta PLDM le-a felicitat pe femeile liberal-democrate cu ocazia Sărbătorii de Dragobete și a Mărțișorului apropiat, dorindu-le prosperitate, cumpătare și mai multă implicare în procesul decizional. „Femeile pot schimba, cu prezența și acțiunile lor, calitatea vieții politice în Moldova. Sunt puternice, harnice și reușesc în toate”, a spus Vicepreședinta Parlamentului.

Cele peste 50 de femei membre ale Organizației de Femei PLDM din sectorul Botanica al Chișinăului au primit în dar flori și multă voie bună cu prilejul sărbătorilor care îmbină dragostea și primăvara.

La eveniment au participat, de asemenea, Președintele Organizației Teritoriale Botanica PLDM, Andrian Culai; Secretarul Organizației Municipale PLDM Eugen Bodarev; Președinta OF PLDM, sect. Botanica, Didina Petrasco. Andrian Culai a felicitat doamnele prezente și le-a încurajat să nu cedeze, să fie active și să își realizeze obiectivele, indiferent de dificultățile care apar.

Vicepreședinta PLDM, Liliana Palihovici, le-a încurajat pe femeile prezente la acțiunea de Dragobete și ajun de primăvară să aibă încredere „în ceea ce facem împreună”. „O echipă este consolidată doar atunci când fiecare membru contribuie la dezvoltarea ei cu responsabilitate și dedicație. Femeile din PLDM sunt un exemplu demn de urmat”, a afirmat Liliana Palihovici.

Serviciul de presă | Cabinetul Vicepreședintei Parlamentului Republicii Moldova