Nume
Parola
Vizualizări: 2754
Vizită de studiu în Istanbul, Turcia, în domeniul încălţămintei, genţilor, accesoriilor de modă
Chisinau, 14 Februarie 2013 — Agenţii economici care activează în industria încălţămintei, genţilor, accesoriilor de modă sunt invitaţi să participe la vizita de studiu în Istanbul, Turcia, în perioada 27 februarie - 02 martie 2013.
Programul misiunii economice include:
- vizitarea Expoziţie internaţionale specializate "AYSAF 2013" şi participarea la întrevederile bilaterale organizate în cadrul expoziţiei;
- organizarea vizitelor la întreprinderi de profil, pentru a face schimb de experienţă şi a lua cunoștință cu procesele de producţie şi noile tehnologii utilizate la fabricarea încălţămintei, genţilor şi diverselor accesorii de modă.

"AYSAF 2013" este un eveniment excepţional, la care va fi prezentată o gamă largă de produse, tehnologii şi echipamente ale companiilor locale şi internaţionale:
- producători de părţi componente pentru încălţăminte (accesorii, textile, tălpi, tocuri, forme);
- producători şi furnizori de substanţe chimice pentru industria încălţămintei, genţilor, etc;
- producători de piele naturală şi artificială (poliuretan, PVH, termoplast) piele prelucrată, semi-prelucrată, neprelucrată;
- producători de utilaje pentru prelucrarea pielii şi fabricarea încălţămintei, genţilor şi diverselor accesorii.
De asemenea, vor participa reprezentanţi ai diferitor agenţii, asociaţii, fonduri, edituri de profil.
Întreprinzătorii din Moldova vor avea posibilitatea să stabilească legături de cooperare cu producători din Turcia şi de peste hotarele ei, să iniţieze parteneriate şi chiar să semneze contracte de livrare.
Agenții economici interesați să ia parte la vizita de studiu în Turcia, sunt rugați să remită formularul completat, până pe data de 21 februarie 2013.
Vizita de studiu în Turcia este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Moldovei în cooperare cu Oficiul Consilierului Comercial al Ambasadei Turciei în Republica Moldova, Consiliul pentru Relaţii Economice Externe din Istanbul și cu susținerea Proiectului USAID Creşterea Competitivităţii şi Dezvoltarea Întreprinderilor II (CEED II).
Informaţii suplimentare şi confirmări:
tel:(022) 23 87 70 (CCI a RM) sau (022) 839910 (CEED II);
e-mail: dre@chamber.md sau afrunze@ceed.md
Responsabili: Inga Leontean (CCI a RM) şi Angela Frunze (CEED II)
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook