Nume
Parola
Vizualizări: 2334
Tinerii vor învăța să își găsească eficient un loc de muncă
Balti, 14 Ianuarie 2013 — Pe 14 ianuarie 2013, la Școala profesională nr. 5 din Bălți, cadre didactice care predau discipline ce abordează tematici din Codul Muncii participă la seminarul ”Angajarea eficientă”. Ulterior, profesorii vor transmite informațiile acumulate elevilor și studenților.
Instruirea este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Moldovei, în cadrul Proiectului de parteneriat cu Camera Meşteşugarilor din Koblenz, Germania, cu scopul de a pregăti tinerii și a facilita angajarea lor în câmpul muncii.
Seminarul este condus de trainerul Tatiana Zubcu.
Potrivit directorului Departamentului Economie al CCI, Sergiu Harea, expertul le va vorbi participanților despre căutarea locului de muncă potrivit, analiza ofertelor, completarea CV-ului, pregătirea pentru interviu, scrisoarea de intenție.
Proiectul de parteneriat dintre CCI a RM şi Camera Meşteşugarilor din Koblenz a fost iniţiat în noiembrie 2007. În cadrul acestuia au fost dotate tehnic ateliere de instruite de la școli profesionale, au fost organizate instruiri și stagii practice atât pentru cadrele didactice, cât și pentru elevi. Trainingurile au fost conduse de experți din Germania.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook