Nume
Parola
Vizualizări: 3839
Demers pentru Personalitatea noastră în Noul An !
Chișinău, 1 Ianuarie 2013 — Alexandru Macedon a crezut în cauza sa, a iubit miza pentru care trăia – și Imperiul Macedonian a devenit cel mai mare “Stăpânitor” al lumii pe atunci.

Iisus Hristos a iubit oamenii și a crezut în misiunea sa de Fiul al lui Dumnezeu – azi creștinismiul este cel mai mare crez al lumii lume.

Nikola Kopernik a iubit cerul înstelat, astronomia și a crezut în convingerile sale – azi omenirea cunoaște fenomenele cerești.

Albert Einstein a crezut în contrazicerea pe care a descoperit-o și a iubit scrierile pe care le făcea nopțile– azi omenirea exploatează spațiul cosmic și are calclatoare de care nici nu ne-am închipuit.

Steve Jobs și Sergey Brin au iubit calculatoarele, industria software, și au crezut în potențialul care se deschide omenirii prin ele – azi oamenii are toată informația din lume în buzunar, într-un iPhone la un singur click distanță pe Google.

Angela Merkel a Iubit și a crezut în Visul ei – azi ea conduce soarta Europei și e mai Puternică decât miliarde de bărbați !
și ei au fost și sânt oameni …
… Iubim deci și Credem în Visele noastre și începem să le facem Realitate chiar din acest Nou An !

Cu urări de Sănătate și împlinirile Visurilor în Noul An,
www.harbujel.com