Nume
Parola
Vizualizări: 3234
Desăvârșiți povestea Crăciunului trăită de copilul dumneavoastră !
Chișinău, 21 Decembrie 2012 — Iată doar o mică sugestie.

De obicei, pentru copii, povestea Crăciunului se termină atunci când vine Moșul la el sau când se trezește dimineața și găsește cadoul mult așteptat sub brad. Și e păcat, pentru că e atât de frumoasă și durează atât de puțin pentru ei.

Dumneavoastră însă puteți continua pentru ei povestea realizând următorul lucrul simplu:

Puteți înscena o Scrisoare oficială, trimisă copilului dumneavoastră chiar de la Moș Crăciun din țara sa (Țara Laponia) pe care el să o găsească (sau poate mama, sau tata) în cutiuța poștală într-un plic frumos, cu design de iarnă, pe care la Destinatar să fie scrisă adresa dumneavostră și Numele, Prenumele copilului, iar la expeditor să fie scris: “Moș Crăciun” și adresa lui “Țara Laponiei”. În plic includeți o Scrisoare frumoasă în care Moș Crăciun îi mărtuurisește copilului dumneavoastră că tocmai a ajuns acasă la el și-i scrie o scrisoare lui pentru că a fost cuminte în anul care a trecut și că-l iubește mult și că acum deja pregătește cadoul pe care să i-l dăruiască în anul care vine.

Vedeți un Model de Scrisoare, gata pregătit, pe portalul Harbujel.com:

http://harbujel.com/?p=1024

în care doar includeți Numele copilului dumneavoastră și câteva date despre el. Apoi puteți să o tipăriți și să o includeți în cutia poștală.

Includeți în scrisoare Numele copiilului dumneavoastră și câteva date despre el. Apoi puteți să o tipăriți și să o includeți în cutia poșatală.

Deja mai departe decideți dumneavoastră cum faceți - sau îi spuneți copilului că ați găsit-o sau, și mai frumos, îi spuneți că ați vazut acolo o scrisoare de la Moș Crăciun și mergeți împreună cu el să o scoată el din cutie ca povestea să-i pară mai credibilă.

Și, ca să desăvârșiți farmecul povestirii în familia dumneavoastră, puteți strecura în cutie, împreună cu scrisoare pentru copil, și o "scrisoare oficială" în plic pentru soția dumneavoastră iubită tot de la Moș Crăciun, în care-i spuneți cât de frumoasă e și cât de mult contează pentru dumneavoastră, și despre care ea să nu știe. Nu-i spuneți soției din timp despre scrisoarea ei - surpriza va fi și mai mare pentru ea.

Modelul de scrisoare pentru soția dumneavoastră, gata pregătit, îl puteți descărca de pe portalul dedicat afacerilor Harbujel.com din următorul link:

http://harbujel.com/?p=1024 (în partea de jos a conținutului articolului).

Vă asigur după aceste gesturi simple, dar frumoase, copilul și familia dumneavoastră, va trăi un farmec de poveste, un adevărat și frumos.

E atât de simple și nu vă costă nimic.

Îndulciți-i și Faceți-vă apropiații fericiți !

Cu mult drag și urări de bine,
www.harbujel.com