Nume
Parola
Vizualizări: 5044
Novateca: Invitaţie pentru presă
14 Decembrie 2012 — Cu sprijinul Primei Doamne a Republicii Moldova, Margareta Timofti și în parteneriat cu Ministerul Culturii, Programul Novateca organizează un eveniment special la care va fi discutat procesul de modernizare a celor 68 de biblioteci publice selectate pentru rețeaua pilot a programului.

Evenimentul va avea loc marți, 18 decembrie, începînd cu ora 10, în incinta Teatrului ”Eugene Ionesco” din Bd. Grigore Vieru 11.

Doamna Margareta Timofti, bibliotecar de profesie, va veni cu un discurs de susținere a procesului de modernizare a bibliotecilor publice din Moldova.

La eveniment vor participa bibliotecari și primari din 56 sate și 12 centre raionale din Moldova care au fost selectate pentru a beneficia de investiții din partea fundației Bill și Melinda Gates.

De asemenea, începînd cu ora 14:45 va avea loc dezbaterea pe subiectul: „Noua misiune a bibliotecilor publice în modernizarea comunităților” la care vor participa Lidia Kulikovski, Director General al Bibliotecii Municipale Chișinău, Elena Lungu, Primar de Păulești, raionul Călărasi, Natalia Kornukh, bibliotecar, Biblioteca Publică Raională Bar, Ucraina și Virgil Cojocaru, Coordonator biblioteca Judeţeană Neamţ, România.

Dezbaterea va fi moderată de cunoscutul realizator de televiziune - Vitalie Dogaru.

Vom aprecia mult prezenţa dumneavoastră la eveniment.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să o contactaţi pe Tatiana Rusu, Specialist Relaţii Publice în cadrul programului Novateca la mobil: 068 76 26 20 sau e-mail: trusu@irex.org.