Nume
Parola
Vizualizări: 2579
Seminar: ”Guvernarea corporativă în cadrul întreprinderilor de stat”
Chisinau, 7 Decembrie 2012 — Camera de Comerț și Industrie a Moldovei împreună cu Corporația Financiară Internațională (IFC) invită agenții economici la seminarul "Guvernarea corporativă în cadrul întreprinderilor de stat", care va avea loc pe 12 decembrie 2012, orele 10:00, la Camera de Comerț și Industrie ( mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 151, sala de conferințe).

Scopul seminarului: a familiariza participanții cu principiile guvernării corporative la întreprinderile cu capital de stat, cu modele de guvernare corporativă utilizate la întreprinderile de stat din străinătate.

Subiecte:

- Particularități și modele de guvernare corporativă din experiența altor țări;
- Particularitățile guvernării corporative la întreprinderile de stat;
- Modalități de formare și perfecționare a modelelor de guvernare corporativă în cadrul întreprinderilor de stat.

Public-țintă: personalul întreprinderilor de stat, membrii consiliului director, reprezentanți ai managementului de mijloc și de top, specialiști ai departamentului juridic, specialiști ai departamentului de control/audit/evaluarea riscurilor etc.

Seminarul va fi interactiv, cu exemple practice și studii de caz. Fiecărui participant va primi un set complet de materiale cu tematica seminarului.

Trainer: Kuznețov Mihail, director executiv al Asociației Directorilor Corporativi și Top Managerilor din Federația Rusă, director general al companiei de consultanță "Topcompetence".

Limba de comunicare: limba rusă.

Participarea este gratuită.

Înregistrarea la training se poate face prin telefon sau prin e-mail, până la data de 11 decembrie 2012.

Contacte: Departamentul Economie a Camerei de Comerț și Industrie a RM,
tel 022 22-49- 83, 022 22- 33- 10.
e-mail: pascal@chamber.md; project@chamber.md
www.chamber.md sau fagina CCI pe facebook