Nume
Parola
Vizualizări: 5510
Economia rurală de la investiţii la ascensiune
27 Noiembrie 2012 — La 28 noiembrie 2012 Corporația de Finanțare Rurală marchează 15 ani de activitate. Evenimentul va fi celebrat  prin lansarea unei  noi oferte de creditare pe termen de pînă la 15 ani și prin reduceri la dobînzi pentru clienții fideli din zona rurală a țării.

Acum 15 ani, iniţierea a unui agent non-bancar pe piața financiară autohtonă, axat pe zona rurală, a însemnat un pas riscant şi extrem de ambițios. Datorită echipei sale profesioniste, CFR a reuşit să acorde acces la creditare la peste 100,000 de fermieri și antreprenori rurali, care au fost incluşi în piaţa financiară a ţării şi au acumulat istorii documentate de credit.

Timp de 15 ani Corporaţia a depus eforturi considerabile în educarea financiară a locuitorilor satelor, scontate cu reducerea riscurilor sociale şi dezvoltarea economică rurală ascendentă.
Corporația de Finanțare Rurală a fost fondată în 1997 fiind prima instituție de microfinanțare din Moldova. Acționarii Corporaţiei sunt 300 de asociații de economii și împrumut din ţară.

Detalii pe www.microfinance.md , sau la nr. de tel.  (022) 59 55 59