Nume
Parola
Vizualizări: 3155
Liliana Palihovici a citit, de ziua ei, povestea de dimineaţă pentru mai mulţi copii cu dificultăţi de văz din Chişinău
Chişinău, 26 Noiembrie 2012 — Vicepreşedinta Parlamentului, Liliana Palihovici, şi-a început dimineaţa în care îşi serbează ziua de naştere cu lectura unei poveşti pentru copiii cu dificultăţi de văz de la grădiniţa nr. 135 din Chişinău.

Liliana Palihovici, Vicepreşedinta Parlamentului Republicii Moldova, s-a aflat în dimineaţa zilei sale de naştere la grădiniţa municipală nr. 135 pentru copiii cu dificultăţi de văz din Chişinău, unde le-a citit o poveste cu Ursuleţul Winnie în Pădurea Celor O Sută de Stejari.

De asemenea, Vicespreakerul a discutat cu educatorii şi părinţii despre perspectivele copiilor şi modul în care instituţiile statului pot contribui la îmbunătăţirea calităţii educaţiei şi vieţii copiilor.

„Aveţi copii frumoşi şi foarte talentaţi. Fiecare copil are individualitatea sa şi am simţit asta, discutând şi interacţionând cu ei”, a afirmat Vicepreşedinta Parlamentului, Liliana Palihovici, care a mai făcut o mărturie. „Am început săptămâna foarte bine: alături de copii. Am doi băieţi şi citirea poveştilor nu este o noutate pentru mine. Îmi place să fac asta şi vă asigur că mai vin la grădiniţa Dumneavoastră, deoarece mă simt aici foarte bine”, a spus Vicespeakerul.

Directoarea grădiniţei nr. 135, Aurelia Brânză, a transmis un mesaj de felicitare doamnei Palihovici pentru că este omagiată astăzi şi a mulţumit atât pentru faptul că a avut aceasta iniţiativă frumoasă de a citi copiilor povesti, cât şi pentru darurile aduse de dumneaei. „Grădiniţa noastră este unică în Chişinău. Muncim mult ca să asigurăm condiţii bune copiilor şi sa participam la dezvoltarea lor ca personalităţi”, a afirmat directoarea.

Grădiniţa municipală nr. 135 din Chişinău este frecventată acum de 112 copii cu dificultăţi de văz.

Serviciul de presă | Cabinetul Vicepreședintei Parlamentului Republicii Moldova