Nume
Parola
Vizualizări: 1803
Agenți economici efectuează o vizită de afaceri în Franța, la Expoziția internațională ”Emballage 2012”
Chisinau, 19 Noiembrie 2012 — În perioada 19-22 noiembrie 2012, un grup de agenți economici autohtoni efectuează o vizită de afaceri în Paris, la Expoziția internațională ”Emballage 2012”. Vizita în Franța este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Moldovei, cu scopul de a facilita schimbul de experiență, preluarea tehnologiilor moderne în domeniu și inițierea noilor parteneriate de business.
Marina Petrov, director al Direcției Expoziții și Târguri a CCI a Moldovei, a menționat că, din delegația autohtonă fac parte reprezentanți ai companiilor ”Amir”, ”Cartnord”, ”Fructagrocom”, ”Orhei-Vit”, ”Südzucker-Moldova”, specializate în domeniul agroalimentar și în cel al ambalajelor. Agenții economici din Moldova vor vizita standurile expoziționale, vor avea o întrevedere cu conducerea ”Comexposium” – gazda evenimentului, vor avea negocieri de afaceri.
Expoziția ”Emballage” este un eveniment notoriu, ajungând la cea de a 40-a ediție. Aici și-au expus oferta peste 1300 de participanți: producători ai liniilor de ambalare, containere, servicii aferente, ambalaje pentru industria alimentară, produse de frumusețe, produse agricole, mostre de materiale inovaționale de ambalare, servicii de marcare, etichetare și imprimare.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook