Nume
Parola
Vizualizări: 1972
CCI invită mass-media la Forumul economic moldo-rus
Chisinau, 14 Noiembrie 2012 — Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei invită mass-media la Forumul economic moldo-rus, care va avea loc pe 15 noiembrie 2012, ora 09:30, la Leogrand Hotel and Convention Center, (str. M. Varlaam 77, mun. Chişinău).
Evenimentul este organizat de Ministerul Economiei al Republicii Moldova, Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, Camera de Comerţ şi Industrie a Federaţiei Ruse, Consiliul Rus de Business pentru Cooperare cu Republica Moldova.
Forumul se desfășoară în contextul întrunirii Comisiei interguvernamentale moldo-ruse, cu scopul de a oferi o platformă viabilă pentru schimbul de informaţii, discutarea problemelor şi perspectivelor dezvoltării cooperării economice bilaterale şi consolidarea parteneriatelor între comunităţile de afaceri din Rusia şi Moldova
La reuniune vor participa viceprim-ministrul Valeriu Lazăr, ministru al economiei, conducerea Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, ES Farit Muhametșin, circa 70 de experți, reprezentanți ai mediului de afaceri, ministerelor și instituțiilor de profil din Rusia, businessmeni autohtoni.
În cadrul forumului vor fi prezentate concluziile dezbaterilor de la mesele rotunde referitor la potențialul cooperării regionale, investiții și barierele în comerțul bilateral (cele trei mese rotunde se vor desfășura astăzi, 14 noiembrie, începând cu ora 15.00, la hotelurile ”Heogrand ”și ”Jazz”).
De asemenea, Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova și Consiliul Rus de Business pentru Cooperare cu Republica Moldova vor semna un Acord de colaborare.
După sesiunea plenară, agenții economici din Moldova și Rusia vor participa la întrevederi de afaceri.
Menționăm că, la ora 12.45 reprezentanții mass-media vor va putea discuta cu participanții la Forumul economic moldo-rus.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook