Nume
Parola
Vizualizări: 3838
ELO Digital Office va invita sa participati la evenimentul “Paperless Office”/ ECM - avantajul competitiv al viitorului!
Chișinău, 6 Noiembrie 2012 — ELO Digital Office va invita sa participati la cea de a doua editie a Conferintei ELO ECM 2012 in Republica Moldova, un eveniment care se va desfasura in data de 08.11.2012, la Hotel Codru din Chisinau.

Conferinta ELO ECM 2012 isi propune sa va prezinte multiplele functionalitati ale solutiilor IT de ultima generatie si sa va ofere informatii complete despre Enterprise Content Management (ECM), Document Management, arhivare electronica si fluxuri de lucru printr-o serie de demonstratii practice si interactive legate de teme si proiecte ECM.   

Asadar, alaturati-va discutiilor cu noi si partenerii nostri din sectoarele de software si hardware cu privire la proiecte, sarcinile de zi cu zi, precum si cerintele dumneavoastra, nevoile si asteptarile in ceea ce priveste optimizarea proceselor de afaceri. Inspirati-va de la clientii nostri, care va vor demonstra cat de eficient lucreaza si colecteaza informatii valoroase pentru compania dumneavoastra o solutie profesionala ECM.
Intr-o piata in crestere, cum este cea din Republica Moldova, este foarte important pentru companii sa monitorizeze datele atent si sa beneficieze de acces la ele in permanenta. Solutiile profesionale DMS/ECM colecteaza si gestioneaza eficient informatiile companiei, accesul la acestea facandu-se in secunde, indiferent de cand acestea dateaza. Un alt beneficiu al solutiilor ELO il constituie timpul de instalare care nu este mai mare de o zi si astfel respectiva companie nu va trece printr-un process lung de implementare si adaptare la ceva nou. Interfata de lucru  este simpla, intuitiva si se transforma apoi in productivitate ridicata si acceptanta totala din partea utilizatorilor. Pornind de la premisa ca fiecare individ este diferit, solutiile ELO pot oferi o interfata diferita pentru fiecare utilizator, astfel incat el sa se regaseasca cat mai mult in aplicatie si sa aiba eficienta maxima la birou.

Pentru a participa la eveniment trebuie sa va inscrieti pe site-ul nostru,  www.elo-digital.ro.

Data limita pentru inscriere este 7 noiembrie, ora 18.



Despre ELO

ELO dezvolta si pune in vanzare produse si solutii de inalta performanta din sfera administrarii documentelor electronice, arhivare electronica, fluxuri de lucru si content management. Compania opereaza international si aditional fata de sediul central din Stuttgart, detine sedii in intreaga lume, incluzand Europa, America, Asia si Australia.

ELO dezvoltă numeroase parteneriate strategice cu furnizori software și hardware din domeniul tehnologiei precum: Microsoft, Hewlett-Packard, IBM, Sun Microsystems, Kyocera, Kodak, Konica Minolta, Fujitsu- Siemens, SAP, Oracle, Canon și mulți alții.