Nume
Parola
Vizualizări: 2950
Dialog și acțiuni de sprijin pentru comunitate: Vicepreședinta Parlamentului, Liliana PALIHOVICI la Cărpineni, Hâncești
Cărpineni, Hâncești, 18 Octombrie 2012 — Comuna Cărpineni a fost prima destinație din această săptămână pe agenda Vicepreședintei Parlamentului Republicii Moldova, Liliana PALIHOVICI. Preocupările sociale și inițiativele de dezvoltare comunitară s-au aflat în centrul discuțiilor cu locuitorii comunei și administrația locală, susținute de Vicespeakerul Liliana Palihovici, deputatul Ion IONAȘ și Ministrul Sănătății Andrei USATÎI.

„Vrem ca la Cărpineni să funcționeze un spital modern, cu servicii de calitate. Ne propunem să menținem și să îmbunătățim toate serviciile din spital”, a afirmat Vicepreşedinta Parlamentului, Liliana Palihovici.

Dialogul purtat cu locuitorii comunei Cărpineni, raionul Hâncești, a vizat necesitatea măririi salariilor, calitatea serviciilor, asigurările sociale și ajutorul social.

Prezența la Cărpineni a inclus, de asemenea, o vizită la grădinița din sat și la școală, unde Vicespeakerul Liliana Palihovici a recomandat organizarea unor lecții publice pentru copii și tineri despre modul de viață sănătos. De asemenea, pe agenda vizitei la Cărpineni s-a aflat și o întrevedere cu primarul localității, Ion CĂRPINEANU.

După Orhei și Comrat, comuna Cărpineni din raionul Hâncești a fost astfel următoarea destinație recentă a vizitelor și dialogurilor comunitare ale Vicepreședintei Parlamentului Republicii Moldova, Liliana Palihovici.

Serviciul de presă | Cabinetul Vicepreședintei Parlamentului Republicii Moldova