Nume
Parola
Vizualizări: 1869
CCI invită mass-media la ceremonia de premiere a învingătorilor Concursului pentru cel mai bun vin de casă ”Polobocul de aur 2012”
Chisinau, 5 Octombrie 2012 — Camera de Comerţ şi Industrie invită mass-media la ceremonia de premiere a învingătorilor ediției a XI-a a Concursului pentru cel mai bun vin de casă ”Polobocul de aur”, care va avea loc, tradițional, în cadrul Zilei Naţionale a Vinului, pe 6 octombrie 2012, la ora 13.00, la ”Moldexpo”, scena centrală. La eveniment vor participa conducerea CCI, experții comisiei de degustare, vinificatorii învingători.
La Concursul pentru cel mai bun vin de casă ”Polobocul de aur 2012” au fost prezentate circa 700 de mostre de vin de casă ale gospodarilor din diferite regiuni ale țării. Ca rezultat al aprecierii experților, învingători au devenit vinificatori din Cahul, Grigoriopol, Căuşeni, Ialoveni, Orhei, Comrat şi Hâncești.
Premiul mare este un butoi de 120 litri.
”Polobocul de aur” este organizat anual de Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei, cu scopul de a promova producerea vinului de casă calitativ, a ridica cultura de consum şi a facilita schimbul de experienţă între producătorii vinului de casă.
www.chamber.md