Nume
Parola
Vizualizări: 1832
Găsiți parteneri de afaceri în Germania și participați la un stagiu de sporire a calificării
Chisinau, 24 Septembrie 2012 — Centrul de Formare Continuă al CCI a Moldovei invită agenţii economici interesaţi de stabilirea şi dezvoltarea relaţiilor comercial-economice cu Germania şi sporirea calificării manageriale să participe la o întrunire amicală pe tema Programul „Moldova-Germania”: noi abilități, noi parteneri de afaceri, care va avea loc pe 25 septembrie 2012 (mați), cu începere de la ora 15.00, în incinta cafenelei Sălcioara (str. Puşkin 39, mun. Chișinău).

În cadrul întrunirii veți afla informații despre posibilitatea de a cunoaşte piaţa germană, a stabili relații de afaceri cu firme germane şi a edifica parteneriate pe termen lung în domeniul comerţului extern. Proiectul „Moldova-Germania” oferă un stagiu de o lună de zile în Germania, structurat pe 3 domenii:

Management-Traininguri – competenţele individuale de management sunt dezvoltate prin traininguri adaptate la necesităţile participanţilor;
Întreprinderea ca şcoală – discuţiile de specialitate, ce au loc la întreprinderi, contribuie la cunoaşterea unor exemple de bune practici din Germania;
Iniţierea afacerii – accesul la piaţa germană este facilitat prin contacte directe de afaceri.

Cheltuielile pentru stagiu sunt finanțate de Ministerul Economiei şi Tehnologiilor al Republicii Federative Germania (BMWi). În Germania, fiecare participant va primi o bursă de circa 400 euro, va fi asigurat cu cazare şi alimentare (dejun şi prânz).

Informații suplimentare:

tel: (022) 23-32-86 sau 23-52-94.