Nume
Parola
Vizualizări: 5561
Academia de business pentru copii şi adolescenţi PROSPERA deschide Şcoala de business pe 15 septembrie 2012
Chisinau, 6 Septembrie 2012 — Şcoala de business Prospera – este o şcoală de week-end , care activează din septembrie până în mai, după un Program opţional şi oferă elevilor cunoştinţe suplimentare la cele,care se studiază în şcoala generală,liceu sau gimnaziu.

Scopul  Şcolii de business –este de a ajuta copilul  să-şi descopere şi valorifice talentele  şi aptitudinile , oferă posibilitatea de a primi cunoştinţe în domeniul financiar şi de a dezvolta o generaţiei nouă de oameni cu o gândire antreprenorială bine dezvoltată.

Pogramul de educaţie financiară şi gândire antreprenorială include: traininguri de  formare, jocuri interactive, elaborarea propriilor proiecte de afaceri, vizite la companii de succes, cursuri de master de la oameni de afaceri şi personalităţi marcante din Moldova.

Grupele sunt formate după trei criterii de vârste:
• 7-9 ani
• 10-14 ani
• 15-17 ani
Sesiunea de studii durează din mai până în  iunie.

La 8 septembrie 2012 Аcademia de business va organiza Ziua Uşilor Deschise de la ora 10.00-17.00.În cadrul căreia,părinţii şi elevii se vor familiariza cu  programele educaţionale, vor discuta cu pedagogii, vor participa la ateliere tematice şi vor juca (Cashflow) renumitul joc “Fluxul banilor”.


Detalii veți găsi pe
www.prospera.md sau la tel. 022 857 022, 079 857 022.