Nume
Parola
Vizualizări: 1769
Camera de Comerţ şi Industrie invită mass-media la Congresul III (ordinar) al CCI
Chisinau, 14 August 2012 — Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei invită mass-media la Congresul III (ordinar) al CCI, care va avea loc vineri, 17 august 2012, începând cu orele 11.00, la Leogrand Convention Center, mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam 77.
În cadrul şedinţei vor fi prezentate totalurile activităţii Consiliului CCI și Comisiei de cenzori a CCI pentru perioada 2007-2012, va fi discutat și stabilit programul de activitate al Camerei pentru următorii cinci ani, vor fi alese organele de conducere ale CCI, vor fi abordate alte chestiuni prevăzute de statutul CCI.
La Congres se preconizează să participe factori de decizie, corpul diplomatic acreditat în Moldova, reprezentanți ai organizațiilor internaționale partenere ale CCI a RM, Camere de Comerț de peste hotare, agenți economici delegați la Congres.
Potrivit Legii cu privire la Camera de Comerț și Industrie, Congresul ordinar se organizează o dată la cinci ani. Primul Congres, de constituire, avut loc în septembrie 2002.
CCI este o organizaţie nonguvernamentală, autonomă şi independentă, înfiinţată în baza calităţii de membru, care reprezintă interesele în ansamblu ale întreprinzătorilor din Republica Moldova. În prezent CCI are 1390 membri.
www.chamber.md sau pagina CCI pe facebook