Nume
Parola
Vizualizări: 2383
Anunt de organizarea consultărilor publice pe marginea Strategiei de Comunicare privind Apele de Suprafaţă
Chişinău, 18 Iulie 2012 — La data de 25 iulie 2012, Centrul Naţional de Mediu în colaborarea cu OT Chişinău a Mişcării Ecologiste din Moldova organizează consultări publice pe marginea Strategiei de Comunicare privind Apele de Suprafaţă, document elaborat de OT Chişinău a Mişcării Ecologiste din Moldova în cadrul proiectului „Consolidarea Societăţii Civile din Moldova pentru un Mediu Îmbunătăţit” implementat de Milieukontakt International prin prisma programului MATRA a Guvernului Olandei. Evenimentul va avea loc în cadrul Ministerului Mediului, str. Cosmonauţilor 9, sala nr. 740, cu începere de la ora 10.00.
Scopul consultărilor este de a îmbunătaţi Strategia, astfel încît aceasta să prezinte o viziune consolidată, de consens a autorităţilor administraţiei publice centrale şi locale, a organizaţiilor nonguvernamentale, reprezentanţilor mass-media, instituţiilor educaţionale şi a tuturor membrilor societăţii.
Doritorii de a participa la eveniment sunt invitaţi să confirme prezenţa prin e-mail: alla.vacarciuc@gmail.com sau la numarul de telefon: 022 83 67 27; 060 17 63 93. Persoana de contact: Alla Vacarciuc, Coordonator Comunicare, Centrul Naţional de Mediu

Strategia de Comunicare privind Apele de Suprafaţă, a fost elaborată de către OT Chişinău a Mişcării Ecologiste din Moldova în cadrul proiectului „Consolidarea Societăţii Civile din Moldova pentru un Mediu îmbunătăţit” implementat de Miliekontakt International prin prisma programului MATRA a Guvernului Olandei.