Nume
Parola
Vizualizări: 1800
În plin sezon estival, la Bălți are loc ”Festivalul berii şi băuturilor răcoritoare”
Balti, 13 Iulie 2012 — Astăzi, la Bălţi, a fost inaugurată ediția a XII-a a ”Festivalului berii şi băuturilor răcoritoare”, ce se desfăşoară în piaţa municipală Vasile Alecsandri, în perioada 13-15 iulie 2012. La eveniment participă 23 de agenți economici – producători de bere şi băuturi răcoritoare, importatori de bere cehă, germană, ucraineană și diverse băuturi.

”Festivalul berii şi băuturilor răcoritoare” este organizat de filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, primăria municipiului Bălţi, cu susținerea ÎM “Efes Vitanta Moldova Brewery” SA.
La inaugurare au luat parte Alexandru Usatîi, viceprimar de Bălți, Ion Cebotari, vicepreședinte al raionului Sângerei, reprezentanţi ai mediului de afaceri.
Galina Codița, director al filialei Bălți a CCI a menționat că ”Festivalul berii şi băuturilor răcoritoare” este desfășurat cu scopul de a susţine agenții economici și a promova cultura consumului acestor băuturi. ”Cu fiecare ediție, expoziția își demonstrează utilitatea. Ea le oferă participanților și vizitatorilor oportunitatea de a promova și a testa noi idei, tehnologii inovative. În cadrul târgului sunt stabilite contacte de afaceri, are loc schimbul de experienţă între specialiştii din domeniu”, a precizat sursa citată.

La ”Festivalul berii şi băuturilor răcoritoare” și-au expus mărfurile producători de bere şi băuturi răcoritoare din Chişinău, Bălţi, Sângerei, întreprinderi care comercializează pe piața autohtonă diferite mărci de bere și băuturi răcoritoare, produse alimentare.
Agenda manifestării prevede întrevederi de afaceri referitor reglementarea tehnică a producerii berii, metodele de lucru eficiente și rapide, alte aspecte.
Evenimentul este însoțit și de un program artistic.

Parteneri informaționali: unimedia.md, www.agenda.md, comunicate.md