Nume
Parola
Vizualizări: 5128
Relatiile amoroase la birou, ocolite de 72% dintre moldoveni
27 Iunie 2012 — Chiar daca petrec din ce in ce mai mult timp la birou, in detrimentul unei vieti de familie, 72% dintre moldoveni nu sunt dispusi sa inceapa o relatie amoroasa cu unul dintre colegii de serviciu, arata un sondaj recent derulat de CeeVee.

Majoritatea celor care au marturisit ca nu sunt interesati de o poveste de dragoste la birou sunt femei (61%), cu varsta cuprinsa intre 25 si 35 de ani (56%). Mai mult, 28% dintre respondenti au studii postuniversitare, in timp ce 13% au chiar si un MBA la activ.

Dintre cei care au participat la sondaj, alti 12% au declarat ca nu au avut pana acum ocazia de a avea o relatie la locul de munca, in timp ce aproape 7% dintre respondenti sustin ca au fost implicati intr-o aventura la birou, dar a fost o experienta neplacuta.

La polul opus, 8% dintre raspunsuri indica deschiderea fata de o relatie la birou, in timp ce doar 1% sustin ca inca sunt implicati intr-o relatie serioasa cu un coleg de serviciu. 78% dintre respondentii care sustin ca au avut relatii amoroase la locul de munca sunt barbati cu varsta cuprinsa intre 25 si 35 de ani (47%), absolventi ai unui program de studii postuniversitare (45%).

Experientele anterioare neplacute nu se aplica numai reprezentantilor unuia dintre sexe, in contextul in care procentele sunt impartite aproape in mod egal (49% dintre respondenti sunt femei, in timp ce 51% sunt barbati).
Sondajul a fost derulat intre 14-26 iunie 2012 pe un esantion format din peste 2.000 de respondenti.